NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Saturday, 29 August 2009

JOM BERBUKA....

Disebabkan nor sibuk di dapur, so tak dpt ler nak menyediakan sangat makanan utk berbuka nanti. Setelah selesai buat kek, nor ajak aiza ke pasar malam kat perumahan sini... Nak beli kuih sikit... selain dpd berbuka dgn muffin kurma nanti kan, tak kenyang ler pulak... nanti nak solat terawih.... berbunyi lak perut... heheheh kena ada something utk alas perut ler kan...

Beli ler kuih 2 ketul ni & kebab ayam utk anak dara nor... moga2 kenyang ler ye...


"JOM Seiring Sejalan"


2 comments:

  1. Ponnn ponnn....

    Yg hijau tu kuih apa ni, ala...kuih ketayap ye...hijau gak ye... (abgdin igtkan kuih hijau yg abgdin cerita tu...)

    :D

    ReplyDelete
  2. anak2 saya pun suka beli kebab kat bazar ramdhan. siap bawa ke sahur lg.

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts