NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Wednesday, 5 August 2009

PEDEGG

Bunyi nya pelik kan....hheheh bukan apa, nak tunjukkan sesuatu yg amat berguna sekali, benda ni hubby belikan utk jiran nor. Mula2 dulu beli utk kegunaan sendiri jer, tapi bila tengok kaki halus jer... tunjukkan ler pada jiran yg kebetulan singgah rumah... hmmmm dia berkenan juga.

Hubby beli pun bila dia tengok iklan kat TV Australia pasal benda ni, memang amat2 berguna dpd kita selalu gi ke SOHO yang caj sekali treatmentnya giler2. Baik buat sendiri kan..

Semalam hubby balik dpd Australia belikan dia satu.... bila kawan tuu singgah dpd ambil anak dpd sekolah petang semalam berikan ler dia benda ni. Yang nor beli dulu takde handle nye, yg ni ada lak... hmmm "JELES" ler nor hehehehe. Hubby kata tak pe nanti bila yg lama tuu dah tak bole guna belikan yang baru lak...
JOM layan foto....



Sapa2 nak order boleh ler nanti suruh hubby belikan.... tapi rasanya kat sini pun ada kott... mungking lain ckit ler quality nya.


"JUST SHARING..... NO HEART FEELING"




2 comments:

  1. hihihiiii...saya pun ada benda ni. brand scholl. ada ler pakai sekali dua..pas tuuuuuuuuuu...bye byeeeee....malassssss!!!!!

    ReplyDelete
  2. wahh... bagus tau benda ni, tak tahu ler sama ke tak macam brand scholl tuu... kejap jer, sambil2 tengok2 TV tuuu... tak sampai pun 10 minit.. hehheeh akak mmg seminggu sekali guna... itupun kalau kaki rasa kasar semacam jer...

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts