NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Monday, 17 August 2009

NOVEL

Nor terima novel ni 2 hari yg lepas, tapi tak sempat nk update dalam blog. Novel ni nor beli dpd laman blog Norhayati Berahim sendiri, nor sememangnya amat minat dgn gaya penulisan beliau. Dah lama nor nak beli novel2 ni utk completekan koleksi novel2 nor... tapi itu ler kan, tiap kali nor gi kedai nak beli... mesti novel yg nor nak tuu belum ada lagi di pasaran... Nor pun jarang gi kedai2 buku ni melainkan nak beli buku2 anak .....

Kali ni nor beli 5 sekali gus... order seminggu yg lalu.... delivery free... Ni dia di antara novel2 yg nor order tuu... Novel2 ni ada signature penulis nya... TQ NB... Tapi kan.... bila nak start membaca tuuu tak pasti lagi.... malam ni kott heheheh...

  1. Bunga Kasih - Novel ni lama dah nor ada tapi hilang dpd simpanan nor...
  2. Kembalikan Cintaku
  3. Harum Chempaka
  4. Chinta
  5. Aku Bukan Billy Milligan




"JOM Seiring Sejalan"


2 comments:

  1. byk novel kak?lama dah sy tak baca novel ni....ingat nk beli la nnt...but of coz la sy baca novel yg bukan jiwang2 ye...tak berminat dah genre itu....

    ReplyDelete
  2. sy pun suka bc novel kak yati sejak dulu lagi. sy ada semua novel kak yati. now ni tgh tunggu buku baru kak yati selps billy milligan.

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts