NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Sunday, 9 August 2009

TANAM BUNGA

Semalam hubby beli lagi pokok2 bunga kat Festival Bunga & Taman kat Putrajaya. Nor dok sibuk memasak kat dapur dia tanam sendiri... ni foto nor ambil masa di sibuk menanam.... Dia nak cover kat beranda tuu supaya bila kereta lalu lalang tak nampak kalau dia lepak2 kat situ...




"JOM Seiring Sejalan"


2 comments:

  1. bagus ideat tu kan sis...lagi syioklah lepak2 kat luar tu :)

    ReplyDelete
  2. Ahh... dia suka duduk2 kat c2 sambil belajar dgn laptopnya... itu yg dia tak selesa tgk org lalu lalang kat depan hehehe...

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts