NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Wednesday, 5 August 2009

LADIES NITE

Jangan tak tahu... hehhehe kita org kaum ibu pun ada ladies nite tau.. Semalam giliran Eka buat promosi kek2 lapis nya... Nor takde ler nak order sebab dah sendiri pun buat kek lapis, nor jual pada kawan2 yang rapat dgn nor serta buat secara online. Nor sempat ler juga buat promosi biskut nestum ice yg nor jual... biskut ni pun nor tolong kawan nor kat Kuching, Sarawak.

Sambil2 tuu ada gak yg buat promosi pasal produk Stevico, nor ada beli Stevico Tomato Lycopine, beli satu produk dah bole jadi member... hmmm senangkan. Disebabkan nor ni buat jualan secara online, nor selalu nya cuba sendiri dulu sebelum jual kat org... Katanya produk ni bole nampak kesan nya dalam masa 1 minggu... wahhh teruja nor, so cuba ler dulu ye, nanti kalau betul hasil nya begitu bole ler jual kat org lain pulak...



Nor & kak Tina beli sekotak seorg Tomato Lycopene, ada 30 sachets semua nya... diambil 1 sachet sehari sebelum tidur, nor dah mula ambil malam semalam.... tak sabar betul nor ni kan... heheheh


Antara kegunaan produk ni adalah...

(Dalam tempoh 30 hari)
  • Perlindungan Kulit
  • Tanda-tand meperkayakan kulit dgn nutrien
  • Mengurangkan kesembapan dan kekering kulit
  • Membersihkan sel Kulit yg telah mati
  • Peningkatan Perlindungan UV
  • Mengurangkan Kesan Lekuk pada kulit (kulit menjadi lebih halus)

(Dalam Masa 60 hari)

  • Mencegah penuaan dan menegangkan kulit
  • Mengurangkan Kedut Kulit

(Dalam tempoh 90 hari)

  • mencegah kejatuhan Kulit (anti Sagging)
  • Mengurangkan Bintik-bintik Kulit (Freckles)

Ada slide show lagi testimonial2 dpd customer.... lepas ni nk tgk ler perubahan pada diri pulak hahahahha.... susah kan jadi org popuan ni... macam2 yg serba kurang bila usia dah meningkat.


Kak Zi ada bagi 4 sachets Stevico Cholest Control Fibre utk dicuba... yg ni kegunaanya adalah

  • Mengurangkan paras kolesterol darah
  • Mengawal paras gula di dalam darah
  • Membantu mencegah penyakit jantung
  • Memulihkan kesihatan saluran penghadaman
  • Meningkatkan tolerans glukos dan tindakbalas Insulin
  • Mengurangkan Hiperlipidemia dan tekanan darah tinggi
  • Membantu mencegah penyakit jantung koronori
  • Membantu mengurangkan berat badan
JOM tengok foto2 kita org malam tadi...


Antara Sample2 kek lapis yg dihidangkan....


Jiran2 terdekat yg datang pada malam tadi


Slide show produk STEVICO


"JUST SHARING..... NO HEART FEELING"



1 comment:

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts