NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Saturday, 11 July 2009

20th Anniversary Zahari & Hani

Piano class macam biasa hari ni, bulan ni belajar pagi jer sejak reschedule hari tuu... iye lah kan petang2 jer ada jemputan... untuk tidak mengecilkan hati rakan2 serta jiran2, kena ler berkorban ckit kan.

Petang ni ada jamuan jiran nor Encik Zahari & Puan Hani...hheheheh encik2, puan2 ler pulak. Jiran nor ni celebrate anniversary perkahwinan dia org yg ke 20 tahun, hebat kan pasangan ni. Meriah majlis ni, macam majlis kahwin.... iye ler kan, kalau nor pun happy sesangat, dah lama menghadapi suka duka bersama.... sapa tak de dugaan dalam rumahtangga ni... ada2 jer yg mencabar kita kan.
Majlis bermula jam 2:30 ptg, tapi nor tiba lewat ckit... jalan kaki jer ke rumah dia org... panas gak kan cuaca hari ni.... tak pe.... dekat jer...
JOM layan foto2 dia org...


Kak Hani & Abg Zahari bersama dgn anak2 mereka, Zaffry, Zaffyra & Zaheera. Sedondong gitu... biru jer...

Majlis memotong kek nye... hmmmmm biru gak ke....


YEEEEEEEEE..... biru..... ni nak panggil gi mana yeee.... pulut biru...

Pasangan dipaksa menari bersama di depan tetamu... waduhhhh!!!! ROMANTIK sekali


Ada live band lagi....

Cenderahati daripada pasangan.... coklat & roll kek lapis sarawak

Nor bersama jiran terdekat.... Sarina dan anaknya farhana

Tetamu yg datang.....

Meriah, macam majlis kahwin.... tetamu terdiri dpd jiran2, kawan2 serta pekerja2 daripada kedua-dua pasangan .... You all perasan tak.... air dia pun color biru.... hehehehh.... tapi sedap tau airnye... bila tanya tuan rumah, dia sendiri tak tahu... blueberry ke tuu.... Apa2 pun, makanan memang sedap2.... TAHNIAH utk mereka berdua... Moga bahagia sehingga ke akhir hayat... AMIN....


"JUST SHARING..... NO HEART FEELING"

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts