NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Thursday, 16 July 2009

SHOPPING....

Sememang nye nor jarang betul beli2 baju ni... lebih2 lagi kalau jalan2 dgn hubby.... tak de peluang langsung, bila dia suruh beli... nak cepat jer... takde nak pilih2 lama2... berkenan jer ambil, jgn ler dok belek2 harga ke .... hhehheeh bukan nya pasal harga tau... tapi hubby nor tuuu tak sabar menunggu..... tapi bila time nak beli baju2 atau barang2 keperluan dia... kena sabar jer kita dok mengikut dan tengok dia bila dia try baju tuu kat fitting room...

Peluang ni nor ambil bila shopping dgn org yg satu kepala dgn nor hehehhe THANKS Sarina... lain kali kita shopping lagi.... Ni nak share apa yg nor beli tadi... nor beli 3 pasang.... harga berpatutan. Lepas tuu nor beli hadiah utk anak jiran birthday hari sabtu ni, beli gak utk anak jiran yg baru 2 bulan...tapi nor tak sempat lagi nak melawat....

JOM LAYAN!!!!... JOM SHOPPING2


Warna dark blue ni kena beli sebab nor tak de baju warna biru sangat... birthday anak jiran dia suruh tetamu pakai baju BIRU lak ... heheheh terpaksa ler beli...




"JUST SHARING..... NO HEART FEELING"


3 comments:

  1. baju yg ijo tuh cantik la kak.. :)

    ReplyDelete
  2. wahhh...cantik2 baju tu kak nor. gtee melaram abis lah kat bday party nanti!!

    ReplyDelete
  3. hehheh yg birthday nye budak kecil, yg lebih2 lak parents nye... apa ler kan.. Takpe, bole pakai lain kali gak, baju pun makin kurang... byk dah bagi kat org

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts