NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Friday, 10 July 2009

MAKAN MAGGI

Malam ni nor teringin nak makan mee maggi lak... stok memang takde kat rumah.. kena beli ler nampak gaya nya. Kebetulan lak malam ni anak tak mengaji sebab ustazah tuu ada urusan lain, so nor ajak dia gi 7Eleven kat area ni.... nak ikut jalan belakang, gelap ler pulak... terpaksa ler gak driving ke situ... JOM ler join nor... dah lama tau nor tak merasa mee ni.... hmmm dekat setahun gak ler...

Lama tak makan.... sedap ler pulak kan. Nor ikut ler cara2 macam mana nak masak mee segera ni... ada terima email dpd kawan2... Mee ni kena masak dulu dgn air sampai mendidih, lepas tuu kena buang air tuu... gantikan dgn air baru, rebus air dulu biar mendidih, masukkan mee yg dah masak tadi... serta perencah nya. Kata org cara ni utk elakkan dpd penyakit2 yg kurang disenangi.... takut gak kan... ikut ler cara tuu... nak jaga kesihatan ler konon.




"JUST SHARING..... NO HEART FEELING"


2 comments:

  1. Salam perkenalan, pagi-pagi buta bukak blog, nampak maggie. Terliur pulak. Maggie ni memang lain sawannya.

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts