NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Thursday, 9 July 2009

Cik abg BALIK...

Pukul 7 pagi lagi nor dah driving menuju ke airport... ambil siapa lagi, cik abg lerr. Dah sampai dah dia masa nor tiba kat sana, menunggu...... hehehehhe. On the way back... singgah beli nasi lemak, dah lama tau tak makan nasi lemak ni. Kita org jarang makan nasi lemak, dalam setahun ada ler 2, 3 kali jer. Ntah macam mana pagi ni hubby teringin lak.... aduhai... layan jer ler

Balik dpd airport singgah rumah Tok Chairman kat kawasan kita, ntah apa yg dibincangkan nor pun tak berapa tahu... tapi yg pasti tentang security kat area nor tinggal ni. Dari sana ke rumah jiran yg seorg ni pulak... Mr. Walter, sebab rumah dia tak berapa jauh dpd rumah nor... hubby suruh nor balik dulu, nanti dia jalan kaki jer... Ada perjumpaan rupanya petang ni dengan pihak developer....

Lepas hubby mandi dan kerja2 rumah nor pun dah siap... breakfast sama2.. JOMMMM!!!

"JUST SHARING..... NO HEART FEELING"


2 comments:

  1. KAK NOR SELALU JOGGING KAT NILAI TUH KAT MANER? ADER KER TEMPAT JOGGING KAT SINI HAHA :)/. Saya selalu pergi makan kat aunty aini's di jalan salak ..cuba lah ke sana

    ReplyDelete
  2. hehhehhe tersalah n3 kot, akak selalu jogging kat salak tinggi....Tak pernah gi lagi kedai makan tuu... SODAP ke?... nnti ada masa akak gi cari

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts