NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Saturday, 25 July 2009

JALAN2

Selepas hantar Yani ke KLIA Transit semalam, hubby ajak nor ke Mid Valley.. dia ada appointment kat situ... ramai betul org, terkejut gak, parking full jer... terpaksa parking kat area Garden... Rupa2 nya ada Expo Maybank Treats Fair... ni untuk sapa2 yg ada kad kredit Maybank ler bole shopping2 sini... kalau takde bole apply immediately kat sini... Expo ni sampai ahad ni...

Macam biasa... nor ronda2 ler seorg2... hhehehe tak beli lagi, tgk2 jer... nanti ajak hubby masuk lagi kat exhibition hall tuu

Orang ni tengah demo germany magic mop.... ramai yg Q nak beli.... nor tunggu hubby dulu sebab dia jer yg ada Maybank kredit kad ni...


Ni vacuum robot... dia reti buat kerja sendiri, bila battery dah low dia pandai cari parking dia utk recharge... tgh demo ni... menarik gak tapi rasanya benda ni akan buat kita jadi malas kan... tak keluar lak peluh nanti...


"JUST SHARING..... NO HEART FEELING"




Three things in life,once gone never come back....
Words, Opportunity, Time...

1 comment:

  1. midvalley...rindunyerrrr...
    dulu hari2 datang sini, maklumlah keje part time kat sini..best!

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts