NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Sunday, 12 July 2009

HOBI PELIK LAGI....

Satu lagi hobi pelik nor ada lah mengumpul phone kad... yg ni memang dah lama nor buat... sejak nor sekolah lagi... koleksi dpd phone kad dlm negara sehingga ler ke luar negara... Rasanya ada gak kawan2 di sana yg hobi serupa dgn nor... Phone kad ni nor kumpul memang banyak sangat... lebih dpd 100 keping... nor suka tgk foto2 nye...

Masa pindah rumah last year... hubby dah nak buang, tapi tak jadi bila tgk koleksi nor yg pelik ni... THANKS abg kerana memahami... nor simpan penuh satu kotak hahahahha... tapi disusun dgn kemas & rapi... Satu hari nanti nak buat frame.... ANDA rasa ianya PELIK... hmmmm may be kottt...


JOM share...








"JUST SHARING..... NO HEART FEELING"


1 comment:

  1. Cantiknyer...
    kak nor..teruskan hobi ni..kalau panjang umur..leh tunjuk kat cucu..sentimental value..

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts