NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Friday, 10 July 2009

HOBI PELIK....

Semua org ada hobi tersendiri, nor ada byk hobi yg pelik.... kali ni nor share satu dulu ye...

Hari ni nor nak share hobi pelik2 dgn semua... mungkin ada gak anda di sana yg mempunyai hobi yg pelik2 ni... Salah satu dpd hobi nor adalah mengumpul Hotel Door Tags.. hehheeh hubby kata i ni pelik ckit.... so... kalau u all pergi kat mana2 hotel bila dapati door tag dia hilang kat pintu tuuu... hmmm kerja NOR ler tuu... hahhaha... Nor ada lebih dpd 40 jenis yg berbagai2 design. Hobi mengumpul ni bermula bila kita sekeluarga suka gi cuti2.....

JOM tengok2 koleksi nor....



Ni antara design yg nor gemari...

To all my followers & friends yg sudi melawat blog nor ni... heheh nor minta u all semua kemukakan hobi2 pelik u all.... BOLEH tak... share ler dgn nor ok.... TQ


"JUST SHARING..... NO HEART FEELING"


7 comments:

  1. hhmmmm..memang hobi yg pelik!!!

    ReplyDelete
  2. hahaha memang pelik hobi u ni.... tapi ye lah citarasa masing2 kan ....tapi kan betul tau kita selalu duk hotel tk pk nk amik benda tu kan....

    ReplyDelete
  3. Nanti kalau u gi mana2... kalau tak minat ambil kan utk i sekali ahhahahah....nnti simpan koleksi dpd kwn2 lak..

    ReplyDelete
  4. Kak nor...kite lebih kurang laa...

    kalau pi hotel, suke rembat syampu, shower gel, sabun, tisu pom den rembat...seme benda yg leh dirembat la...hahahhaa...
    dah banyak gak koleksi nih...tak gune pom..just suke tengok je... :D

    tp yg door tags ni, ada dalam 1 2 camtu je.. tak terfikir plak nak wat koleksi ... urm, lepas ni leh ar join kak nor...hihihihi....

    ReplyDelete
  5. Join the group aiydalela... seronok nya ada org yg sehati sejiwa dgn akak. Buat koleksi banyak2 ye...

    ReplyDelete
  6. wah... memang menarik la hobi akak ni...
    ada value tersendiri...
    next time if Liana check in mane2 hotel, Liana akan collect utk akak okay.. :) :)

    ReplyDelete
  7. TQ liana.... seronok nya ada yg sudi share koleksi, kiranya dah ada nnti... kirimkan ye..

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts