NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Saturday, 25 July 2009

KENDURI KAWIN...

Pagi2 nor hantar aizah ke sekolah, ada jogathon kat sekolah dia dari kul 8 hingga 11 pagi... so hari ni kelas piano cancel lagi...Tengahari nya pula ada kenduri kawin anak jiran nor... nor pergi sekeluarga.

Selesai solat zohor kita org bertolak ke Melaka pulak, lebih kurang dlm kul 2:30pm macam tuu.. di sana anak sepupu suami yg kawin... anak nye popuan. Kita org sampai lewat ckit dlm kul 4 ptg... terus menuju ke rumah pengantin popuan kat Bukit Lintang. Masa tuu kenduri dah nak selesai cuma keluarga terdekat jer yg ada.... seronok berbual2, lama gak kita org kat sana..

Bergambar bersama sepupu suami... Ramai adik beradik dia org ni... ni separuh jer.. Tak lak ambil foto dgn pengantin popuan nye....hehheheh...

Bertolak dpd rumah pengantin lebih kurang dlm kul 6 lebih.... ronda2 dulu kat area tuu... Solat Asar & magrib kat Bukit Beruang.... kat area Mydin MITC...


"JUST SHARING..... NO HEART FEELING"




Three things in life,once gone never come back....
Words, Opportunity, Time...

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts