NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Sunday, 26 July 2009

DINNER

Hari ni ingat tak nak gi mana2, nak rehat jer kat rumah.... tgh2 dok update blog hubby lak nak ajak ambil barang kat KL.... Masa nak berkemas2 tuu my friend Jas lak call... "Akak free tak malam ni, Jas nak belanja dinner"... hmmm tiba2 jer nak belanja ni apa ler hal nye... Minta izin kat hubby, hubby dah bagi green light... terus call Jas confirm malam ni dia ambil kat rumah.

Janjinya lepas solat magrib.... sediakan dulu dinner utk hubby & anak sebelum dia ke masjid. Eka dtg rumah, sama2 tunggu Jas ... sambil2 tuu berborak ler dulu... nama ler janji melayu kan, kata kul 8 mlm... tiba nye setengah jam lewat.


Jas nak belanja kat Island Red Cafe, wahhh makan steak ler i dgn Eka malam ni... Cafe ni letak nye kat Seksyen 7 Bandar Baru Bangi. Terima kasih ler Jas sebab sudi belanja.... lain kali buat lagi ye... heheheheh muka tak malu, nak org belanja je kan.... Tapi kan.... lupa lak pulak nak ambil foto apa yg dimakan..... well, anyway, nor & eka makan Rib Eye Black Pepper steak, jadi mat salleh ler pulak malam ni...

Bergambar depan Cafe tuuu... kita org tiba kat situ dlm kul 9:30pm..... balik jer dah kul 11:30pm... anak nor dah calling2..... dia nak tidor katanya... selalu memang aizah tak leh tidor selagi takde pelukkan selamat malam daripada nor.... manja ler katakan...


"JUST SHARING..... NO HEART FEELING"




Three things in life,once gone never come back....
Words, Opportunity, Time...

6 comments:

  1. Salam,
    Terima kasih kerana singgah dan jadi follower di MRMRsFaiz. :)

    ReplyDelete
  2. I.R.C....dengar cerita sedap...and then dalam masa yg sama gak leh wat duit.....so apa komen kak nor?sedap ke x....and apa yg best kat situ selain food?

    ReplyDelete
  3. Itu ler dia ada ajak semalam... still thinking ler.. bukan apa, tak kan kita nak makan selalu kat c2... modalnya byk lak tuu... tengok ler nanti...

    ReplyDelete
  4. byk ke modalnya?huhuhu.....sy hari2 pn mkn megi je....mana mampu nk g mkn situ....mahal ke makanan situ?dkt2 shah alam ade tak?ingat dapat gaji nk try ar.

    ReplyDelete
  5. Rasa nya ada, byk dah cawangan IRC ni... cuba ler, bole tahan gak ler harga dia, berpatutan.. Nk masuk ni ada star2 dia.. 1 2 3 sampai 15, ikut modal yg u mampu... yg kecil sekali rasanya dlm RM360.00... nanti nak masuk bgitahu ye... heeheheh bole buat group sendiri..

    ReplyDelete
  6. waaaa....tggu loan bisnes dapat dlu ar...leh tarik sket...wakakaka.....akak ajak la ur huuby tu join...tapi rasnya sy just nk mkn je kut...

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts