NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Wednesday, 29 July 2009

Santapan Malam

Nor berbuka dengan air sejuk saja tdi... lepas solat magrib baru makan malam bersama aizah... Ni lauk kita malam ni.... Ketam Goreng Sos Tiram, Sayur Campur & Telur Mata Kerbau...


"JUST SHARING..... NO HEART FEELING"




Three things in life,once gone never come back....
Words, Opportunity, Time...

4 comments:

  1. wow...sedapnya ketam!!! tp sedap lg telur goreng letak kicap tu.hihi

    ReplyDelete
  2. Salam kenal Nor...
    Wahhh...bestnyer ketam tu... akak kalu ada ketam, tak reti nak masak lain, masak cili api ketam je...hehe

    ReplyDelete
  3. Salam nor dah lama akak tak makan ketam...tak ade nak kopekkan..selalu ni lauk kasih sayng ni sbb abg yg kopekkan...sekarang abg sibuk sgt segan lak nak menyusahkan dia....nor tolong kopekkan untuk akak boleh???

    ReplyDelete
  4. heheheh... kak watie, jom ler kita kopekkan..sama mcm my hubby & aizah, saya ler yg tukang kopek, siap suap sekali tuu

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts