NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Saturday, 18 July 2009

KENDURI KESYUKURAN & BIRTHDAY ANAK JIRAN

Seperti biasa di pagi sabtu kelas piano start kul 10 pagi... nor agak lewat hari ni sebab bangun lewat. Bukan apa... semalam kat area rumah nor ni tak de letrik... dpd kul 1 pagi sampai kul 3 pagi rasanya... tak ingat, terlena pun lepas subuh..

Rumah jiran nor lak buat kenduri kesyukuran pada kul 11:30 pagi start, nor pergi pun lewat gak sebab masa tuu kelas piano baru jer abis... rush balik, tukar baju.... terus ke sana bersama jiran yg lain. Tak sempat nak bawa kamera... so foto2 nya tak de ler... balik dpd kenduri lak terus ke airport ambil hubby.... hubby nor tak sihat, masa kat Gold Coast kena admitted kat hospital sana sebab sakit perut yg parah....

Dalam pukul 5 petang lak jiran nor Fiza buat birthday party anak lelaki dia... so ke sana lak...Nor pergi dgn Aizah, hubby tak pergi sebab dia masih kurang sihat dan nak rehat dulu...

Majlis agak meriah gak dgn budak2... yg ni nor sempat ambil foto2...


Antara penari2 yg memeriahkan lagi majlis

Tarian yg ni takut dok tengok.... tapi memang budak2 ni dah mahir betul




"JUST SHARING..... NO HEART FEELING"


Three things in life,once gone never come back....
Words, Opportunity, Time...

2 comments:

  1. meriahnye kak nor..happening betol..bebudak sure sonot nih..hihihi..

    ReplyDelete
  2. meriah..... ada games segala, nasib baik ler anak akak dah besar... kalau tak, dia pun join sekali... :)

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts