NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Friday, 10 July 2009

VIDEO CALL

Tengah2 dok menelan buah2an..... hubby nor call dari Melbourne.... video call ler pulak atau org skrg panggil MMS... betul ke... alamak, org tgh makan lerr.... dunia canggih ni susah betul, tak accept karang dia kata kita tak de kat rumah lak... tgh2 dok mkn ada lak dia calling2... hehhehe....

Bukan apa, dia nak check betul tak anak nor tengah belajar, sebab bila hari sekolah dari Isnin - Jumaat, memang pantang anak i tgk TV... kena belajar ataupun buat homework... so, nor bagi phone kat aizah... siap anak nor tanya soalan maths lagi dpd hubby...

Hubby baru sampai sana dalam kul 10:30 mlm, nampak ler bilik hotel dia, baju kerja pun tak buka lagi... opppss tengah2 dok bercakap tuu, dia lak terima panggilan kat bilik dia, kawan ajak keluar makan, dia tak nak sebab kat sana masa ni dah kul 12:30 tengah malam... sejuk lak tuu... lagipun dia dah makan dlm flight tdi... makanan disediakan...

Sementara tuu... JOM makan buah bersama nor...

Ni antara buah2 kegemaran nor & family... SEDAP.....

"JUST SHARING..... NO HEART FEELING"

2 comments:

  1. SEDAPPP!!!.... jom... buka mulut, akak poskan.. heheheh gurau ye... kalau berkenan, beli ler.. buah2an tempatan kan ke enak donggg....

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts