NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Monday, 27 July 2009

SCANNING LAGI

Pagi ni ke SMC lagi buat scanning & ultra sound hubby.... alhamdulillah semua ok, kidney tak bengkak lagi. Semua normal & doktor dah benarkan dia kerja.... happy betul hubby bila doktor sahkan semua nya ok... Cepat2 dia call office.... bersedia utk bekerja...

Lepas solat asar terus ke Jalan Ipoh buat acupuncture lagi utk nor... Kali ni nor ada ambil foto bilik rawatan & alat2 utk acupuncture....




Treatment kali ni lama ckit.... cucuk jarum lebih kurang dalam 35 minit dan urut dalam 30 minit... hubby tunggu kat luar jer. Habis treatment kul 6 lebih... kali ni rasa betul2 lega, next treatment minggu depan tpi kalau dah okay, tak payah buat lagi... hehehhe betul tak... BETULLL!!!!....


"JUST SHARING..... NO HEART FEELING"




Three things in life,once gone never come back....
Words, Opportunity, Time...

2 comments:

  1. mahal ke kak nk wat akupuntur ni?

    ReplyDelete
  2. Actually, tak ler mahal sgt, RM30 utk 1 treatment... tapi rasanya ubat akar kayu nya yg mahal ckit, urut pun dlm RM30 gak.

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts