NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Monday, 20 July 2009

ALHAMDULILLAH

Syukur alhamdulillahhh.... semua nya berjalan dgn lancar... hubby dah okay tapi doktor tak bagi keluar hospital lagi... kena monitor dia dulu.... Hubby ni cukup stress kalau duduk jer dlm bilik... petang tadi selepas jumpa doktor terus dia minta izin nak keluar jalan2.... nor ler yg jadi mangsa. Bawa dia jalan2 sekitar Shah Alam, solat kat masjid sekitar seksyen 8, lepas tuu gi makan kat area Masalam...

Doktor pesan kena balik sebelum kul 9 malam, tapi kat counter nurse tadi dia suruh nurse tuu tulis sampai kul 11 malam... hehehhe nasib baik ler nurse tuu baik hati.... Takde ler nor nak bawa dia jalan2 sampai tgh malam.... nor balik awal, tapi dia ronda2 dgn imran... Imran ler yg hantar dia balik ke hospital... Insyallah esok petang dah bole balik rumah.... moga2 sihat hendaknya. Nor nak ucapkan TERIMA KASIH diatas doa & sokongan kawan2, saudara mara serta teman alam IT nor......

Actually nor dah kabarkan kat hubby tadi ikan koi nya dah mati seekor... ikan tu memang nampak tak sihat dah seminggu... sakit agaknya. Kita ni mana ler tahu apa sakit ikan tuuu... nak bawa dia jumpa doktor haiwan pun tak tahu kat mana hehhehehe.... so ingat takde ler apa2... Pagi tadi nor bangun tidor nak bagi ikan2 tuu makan... ternampak ler ikan tuu tenggelam jer tak timbul2... hairan gak, selalu kalau ikan dah mati terapung jer kat atas air kan... hmmmm tak mahir ler nor tentang ikan2 ni...

Dah bagitahu kat hubby, sedih ler dia.... dah besar ikan tuu... hampir 25 inci panjangnya dan berat dlm 1 kilo lebih macam tuu... cian ikan...

Ni dia foto ikan tuu... aizah ambil utk kenangan, dah hampir 1 tahun lebih perlihara.... dah masa dia kan.... macam kita gak, ajal maut ditangan ALLAH swt...





"JUST SHARING..... NO HEART FEELING"




Three things in life,once gone never come back....
Words, Opportunity, Time...

5 comments:

  1. Alhamdulillah suami kak nor dh ok.

    psst...sygnya ikan koi tu mati!!

    ReplyDelete
  2. syukur alhamdulillah ur hubby dah ok...

    ReplyDelete
  3. semoga asben k.nor segera sembuh.. amin..

    ReplyDelete
  4. syukur la semua selamat...rugi la ikan koi tu mati...kalo tak, leh wat induk bagi banyak lagi ikan koi...

    kak,kat s.alam ni mana tempat makan yg sedap ea?

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts