NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Tuesday, 28 July 2009

TETAMU datang rumah...

Semasa nor on the way balik dpd bank petang tadi, bapa saudara nor dah menunggu kat depan pagar rumah... sebelum tuu dia call kata dah ada kat situ... Dia dtg bersama dgn 3 org anak2 nya. Wife tak ikut sebab tgh seminar kat Nilai Spring... wife nya doktor pakar bedah... tapi dah naik pangkat.... dah jadi Pengarah Hospital....

Bapa saudara nor ni nama nya Azman... nampak muda kan, tapi sebetulnya dia tua setahun jer dpd nor.... masa muda2 dulu dia adalah best friend nor... tempat nor mengadu segala rahsia, susah & senang.... memang sporting orgnya... walaupun pangkat bapa saudara, tapi nor dah anggap mcm abg nor sendiri....

Kalau kebetulan dia lalu kat area rumah nor memang dia singgah.... Masa ni dia tinggal kat Ipoh... sebab wife dia ada seminar kat area ni... dia ikut hantar sekali... sayang bini katakan... Seronok bercerita dgn nya... cik abg nor tahu ler kalau dia dtg sure panjang cerita... ada2 jer... orgnya kelakar... peramah... Dia ada 4 org lagi anak tak ikut... yg tua dah 21 tahun... ni dia bawa yg kecil2 jer....semua 7 org anak nya... bole tahan gak ye... rezeki dia ramai anak... alhamdulillah.

Kul 5 ptg jer wife dia call, minta ambil... seminar dah habis... Senang2 datang lagi ye... TQ





Three things in life,once gone never come back....
Words, Opportunity, Time...

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts