NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Friday, 31 July 2009

TENGOK2 BUNGA

Petang semalam, membuat lawatan ke nursery kat area Cyberjaya-Putrajaya Highway.... Hubby ajak Sarina sekali sebab nak pinjam kereta besar dia.... nak mengangkut pokok2 bunga ler tuu... hai Abg.... tak cukup lagi ke yg kat rumah tuu...???? JOM cuci matan kat kebun bunga..




Nor suka foto ni..... cute jer Farhana kat sini... ni anak jiran nor Sarina... dgn gaya model nya..


Pokok2 yg hubby beli... ni separuh dpd nya... Penuh gak ler kereta Sarina tuuu... TQ Sarina.. nanti ada masa kita gi Seremban 2 lak ye....


"JUST SHARING..... NO HEART FEELING"


3 comments:

  1. husband akak minat tanam pokok ye?ni yg nk promote sumthing ni....hehehehhehehe....penah dgr CCM x kak?

    ReplyDelete
  2. saya pun baru gi nursery pg tadi. beli tanah je le..hehe

    ReplyDelete
  3. aahhh dia minat beli, tanam nya akak ler... dia main arah2 jer... apa CCM tuu? Rumah akak ni dah jadi macam hutan dah... penuh jer pokok2

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts