NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Tuesday, 14 July 2009

SELERA HARI NI....

Hari ni bapa mentua nor dtg rumah dgn 2 org pekerja indonesia nya... nak cat pagar rumah dan kerja2 lain yg hubby suruh... Semalam beli lamb leg so tengahari ni nor masak roasted lamb leg, sayur labu masak lemak, tempe goreng...

Daging kambing di marinate dgn lada hitam, garam, serbuk perasa & cili boh, diperap dlm peti sejuk selama 24 jam...


Daging kamping tengah dibakar dlm over... ni dah masak....

Roasted lamb & cicah kicap cili padi

Roasted lamb leg sedia utk dinikmati.... nor bakarkan sekali terung panjang

Sayur labu masak lemak & tempe goreng pedas

"JUST SHARING..... NO HEART FEELING"

5 comments:

  1. arghhhhhhhhhhhhhh sedapnyerrr

    ReplyDelete
  2. sedapnya kak norrrrrrrrrrrrrrr!!!!

    kak...blog menmycooking sy tu ada poblem. x leh nk sign in. saya move to http://ainismail.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. nape ain.... kejap jer kott.. tak pe... nnti akak cx blog yg ni.. add link ye..

    ReplyDelete
  4. kak..sedap daging cicah ngan sos tu, terliur dah ni, confirm wekend ni nak cari gak daging kambing nie..

    ReplyDelete
  5. sedapnyeeee.......ni yg makin payah nk diet ni....huhuhu

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts