NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Wednesday, 29 July 2009

JAWAP TAG DPD AZURA...



Hari ni terima TAG lak dpd AZURA... http://ohhindahnya.blogspot.com/ Nor cuba jawap ye... moga puas hati...

1. Anda sudah mempunyai berapa org anak & nyatakan Girl Or Boy?
JAWAPAN : Seorg jer... GIRL


2. Bila perancangan anda untuk menambah anak?
JAWAPAN : Tak merancang pun..

3. Nyatakan nama anak anda & apa makna nama anak anda dlm Islam??
JAWAPAN : Aizah Omeera - Aizah ertinya MULIA, Omeera ertinya KEMERAH2AH atau PEMIMPIN PEREMPUAN

4. Siapakah yg memberikan nama anak anda??
JAWAPAN : Ayahnya

5. Dari mana tercetusnya idea memberikan nama anak anda??
JAWAPAN : Semasa aizah lahir, kulitnya berwarna pink... Omeera... Aizah pula... nama RATU cantik Filipina.... tahun berapa akak tak ingat...

6. Sekiranya anda dikurniakan seorang lagi cahaya mata...apakah nama yg akan anda beri?
JAWAPAN : Sekiranya ada rezeki.... yg akak rasa tak mungkin.... & belum terfikir pun ... tapi akak pernah terfikirkan nak anak lelaki.... nama nya... biar ler RAHSIA..


7. Berapakah perancangan anak yg anda mahu & nyatakan berapa girl & berapa boy???
JAWAPAN : Tak pernah terfikir pun.... itu kena tanya hubby dulu.... nak ANAK ke tak hehehehehh

8. Bagi yg mempunyai anak lebih dari seorg...nyatakan jaraknya beza umur anak anda?
JAWAPAN : Aizah sekarang berusia 13 tahun bulan november nanti...

9. Untuk kelahiran anak anda yg akan datang..anda nak Girl @ Boy?? Nyatakan sebabnya??
JAWAPAN : Kalau ler akak terberanak lagi.... rasa2nya nak BOY... sebab nak sepasang...

10. Apa ciri2 persamaan anda & anak anda??
JAWAPAN : Kaki Bisness.... hhahaha... kecil2 dah pandai berniaga.. dpd jual kertas kat sekolah hingga ler fotocopy latihan atau nota.... pernah gak buat something & dijual pada kawan2 sekolah nya.... bila semua habis... minta modal dpd maknya..... Duit untung, masuk tabung sendiri....

11. Upload gambar anak anda untuk tontonan semua rakan blogger..


HAH... sekarang giliran nor lak nak TAG rakan blogger.... ni dia list nor... 1st TIME gak nak TAG org ni... actually ramai nak di TAGkan... tapi biar ler yg ni dulu ye...

i) Kak Intan http://jariintanku.blogspot.com/

ii) Kak Mimieloma http://mimieloma.blogspot.com/

iii) Mama kiter http://anita-marzuki.blogspot.com/

iv) Juwita http://juwitafariz.blogspot.com/

v) Doktor Ina http://myinahar67.blogspot.com/


Kepada yg kena TAG.... sorry ler ye.... tolong ler jawap semua soalan tuu.... hehehh JANGAN MARAH...


"JUST SHARING..... NO HEART FEELING"





Three things in life,once gone never come back....
Words, Opportunity, Time...

3 comments:

  1. comelnye anak akak....secomel namanya...pndai husband akak bagi nama......moga jadi anak yg taat dan berguna pd kedua ibu bapanya kelak...amin

    ReplyDelete
  2. mesti dia nie buah hati pengarang jantung gitu...and she is soooo sweet looking! namanya pun sedap & unik :)

    ReplyDelete
  3. salam noor..kita kena tag??? huhuu..nnti free2 baru kita wat ek!la ni busy sgt..ni pun br balik keje..mata dh nk zzzzzzz!! tapi klu dh wat nak la upah kek lapis kurma tuh!! cedaapnyer!!hehe..

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts