NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Saturday, 25 July 2009

SHOPPING2

Ni dia yg kita beli kat Maybank Treats Fairs semalam.... Germany Magic Mop ni memang bagus, nor dah cuba pagi tadi... selesa, bukan saja bole mop, sapu sekali, tak payah 2 kali kerja... Actually dari dulu lagi nak beli tapi dah ternampak kat sini, beli jer.... harga pun murah RM50 termasuk 2 extra span tuu..

Hubby lak beli laptop baru... bukan apa dia geram sebenarnya dgn Notebook brand HP yg rosak dulu... kalau nak baiki dah takde warranty... lepas tuu baru guna 3 tahun dah kena baiki... cost baiki lak hampir RM3K... dan bila dah baiki warranty cuma 3 bulan jer... baik beli baru, puas hati... warranty pun sampai 3 tahun... hah... apa lagi hubby i tak fikir2 panjang dah... beli jer... lebih murah beli dpd baiki...

Germany Magic Mop....


SONY Laptop







"JUST SHARING..... NO HEART FEELING"





Three things in life,once gone never come back....
Words, Opportunity, Time...

3 comments:

  1. best mop tu. all in one!!senang nak buat keje.

    ReplyDelete
  2. wauuu...laptop sony..hanya mampu usha ajer..
    last2 compaq ajela..ni je yg mampu..hehehehe...

    ReplyDelete
  3. Aiydalela... itu sebab ada harga promosi... kalau tak heheheheh berkira ler gak nak membelinya..

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts