NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Wednesday, 22 July 2009

CUCI KOLAM IKAN

Baru ada masa nak update blog ni.... sibuk jer kan.. Anyway, ikan koi hubby mati lagi 3 ekor pagi ni... cepat2 hubby call Encik Fazlan... org yg bertanggungjawap cuci2 kolam ni ler... Rombong pekerja nya datang dalam kul 1 ptg..... so acara cuci2 kolam pun bermula.. Pekerja2nya terdiri dpd 3 org warga filipina.... wanita lak tuu heheheh & seorg budak melayu...


Ikan2 koi ni kena serang sejenis virus.... nor pun tak pasti virus apa, tapi org yg mahir macam Encik Fazlan ni tahu ler... dipindahkan ikan2 koi ni kat dlm tangki besar yg telah disediakan, diberi ubat..... Kerja tak dpt siap hari ni... esok pagi sambung balik...

JOM tengok dia org cuci2



"JUST SHARING..... NO HEART FEELING"





Three things in life,once gone never come back....
Words, Opportunity, Time...

4 comments:

  1. besarnye kolam....virus ape tu kak?tak tanya kat en. Fazlan ke?sbb nye ikan2 ternakan saya pernah mati sampai 200 ekor serentak...huhuhu...xjumpa2 lg pakar dan penawarnya...jangan selsema ikan kut....

    ReplyDelete
  2. tak tahu ler virus apa, esok nak tanya encik fazlan tuu... ada dia mentioned semalam... nor ni tak minat so takde ler tanya lanjut... hubby ler yg tahu.. tapi kalau nak nobor telepon encik fazlan ni nanti nor bagi... insyallah... dia bole tolong sbb mmg itu kerja dia...

    ReplyDelete
  3. ok...thanx kak....ofis en. fazlan kat shah alam gak ke?ingat nak jumpa terus...lagi senang nak cerita...

    ReplyDelete
  4. Office dia akak tak pasti ler pulak... suami tahu kot, tapi apa2 u try call dia.. ni phone number dia 0192121217

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts