NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Sunday, 19 July 2009

HUBBY ADMITTED

Hari ni hubby admitted kat SMC, Shah Alam... ada batu karang ... esok pagi lebih kurang dalam kul 9 pagi dia akan go thru treatment, hubby lak tak nak nor ada masa dia buat treatment laser tuu... nor doakan dia dpd rumah jer.. Nor harap kawan2 blog sama2 mendoakan agar hubby sembuh seperti biasa selepas treatment itu nanti...

Bila semua dah okay, baru dia call nor suruh datang... sedih gak nak menunaikan pemintaan dia ni... tapi kena turutkan gak... Menurut kata doktor... tak de apa yg perlu dirisaukan sebab dia org tembak2 ler jer batu tuu... harap2 gitu ler ye...


DOAKAN DIA AGAR SEMUA BERJALAN DGN BAIK... AMIN...



"JUST SHARING..... NO HEART FEELING"






Three things in life,once gone never come back....
Words, Opportunity, Time...

4 comments:

  1. alahai siannya. semoga segalanya berjln lancar dan hubby kak nor akan sembuh spt sediakala. Akak jgn sedih2 sgt ye.

    ReplyDelete
  2. salam...mudah2an semuanya selamat..harap tabah dan sabar juga banyak2 berdoa ye...

    ReplyDelete
  3. salam ziarah kembali..
    maaf, transit ke sana agak lewat..
    i dar-link u k :)

    smoga semuanya berjalan dgn lancar and hubby nor cepat sembuh...

    ReplyDelete
  4. hopefully, he will get well soon.Take care ..

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts