NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Wednesday, 8 July 2009

Anak Daraku memasak....

Balik2 jer dpd kelas mengaji, anak dara nor ni terus bagitahu nor... "Mummy!!, malam ni relax jer ok..." hmmmm hairan gak apa ler dia nak ni.... nor buat tak tahu jer terus naik atas gi solat Isyak...

Rupa2nya kat bawah dia tengah goreng mengoreng..... hheheeh jom kita tgk apa yg dia tgh buat tuu..... ni mood dia baik ler ni, kalau tak dia akan masak mee maggi nya utk dia seorg jer. Selalu malam2 kalau hubby takde kat rumah nor memang jarang masak, cuma makan buah2an jer... Aizah pandai2 ler cari makanan utk diri sendiri, kekadang makan buah gak....

Ni dia tak sedar nor ambil foto... saja tak nak on kan lampu kamera... takut dia terkejut.


Sambil mengoreng, dia didihkan air gak.... ni mesti dia nak teh O panas nya macam biasa

HMMMMMMMMM..... nak tahu dia goreng apa? Semua jenis nugget yg ada dlm fridge tuu digorengnya termasuk ler kentang sekali... Nasi memang nor dah masak awal2 sebab ingat esok pagi nak breakfast dgn nasi goreng.... Dia nak nor makan bersama dgn dia malam ni.... nor tak nak kecilkan hati dia.... makan ler sedikit.






"JUST SHARING..... NO HEART FEELING"


1 comment:

  1. pandainya anak dara akak masak!!!anak dara saya umur dh 15, masih takut2 lg nak on stove. suruh matikan stove pun tak tau. adoiii!!!!

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts