NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Wednesday, 22 July 2009

ZIARAH DPD MIMIELOMA & YANI DATANG MENGEJUT...


My good friend Mimieloma datang rumah dgn hubby nya.... mula2 janji nak dtg lepas gi bank... masa tuu nor lak tgh masak utk makan tengahari... terlewat ler ckit kan... Tengah dok makan, dia sms lak... dtg kul 4:30 ptg... okay ler tuu... ada masa utk nor solat & sedia apa yg patut kan..

Masa pasangan ni tiba nor tgh tgk org cuci2 kolam ni.... TQ ler sudi singgah ye... takde apa hidangan petang nor... hidangan cucur pisang, samosa, karipap, cucur cempedak & sebagainya...hhehehe wahhh meriah gitu... Bukan apa kebetulan hubby belikan utk pekerja2 yg buat garden & cuci kolam sekali...

Nor nak ucapkan terima kasih ler sebab susah2 jer dpd jauh dtg ziarah suami... suami tak sakit hehehheheh itu katanya.... sudi2 ler singgah lagi ye..

***********************************************

Lepas makan malam nor bawa aizah ke klinik RAMAN kat area ni.... demam & pening kepala. Kasihan anak nor ni... masa hubby sakit kat hospital, makan minum nya tak terjaga sangat... sibuk dok melayan suami... so malam ni dok melayan anak lak..

Dpd klinik hubby ajak nor cari tempat acupuncture... sebab nak suruh nor berubat cara tuu lak... berurut dah... jumpa doktor pakar dah... ni biar try cara lain lak... Bukan apa sejak nor jatuh ari tuu... tangan kanan nor lemah betul.... urat2 tak betul ke apa hehehhe....

Syarikat Ubat Ching Ann Sdn Bhd... tempat ni contractor yg buat garden nor yg bagitahu... sebab nor tengok dulu muka dia senget jer sebab kena angin akma... bila buat cara traditional cina ni... bertambah elok keadaanya.... Iye lah kan kita ni kalau nak berubat, cara apa sekali pun kena ler berusaha.... tak rugi mencuba...

Tengah2 dok mencari tempat tuu ... kawan nor call, masa tuu dah kul 12 tengah malam... hehhehe merayau malam ler kita... itu jer masa yg free. "Kak, kat mana..... bole tak ambil Yani kat LCCT".... lerrr rupanya kawan nor ni dah sampai LCCT baru nak call... Yani ni dpd Kuching... Nor suruh dia tunggu dulu sebab hubby nor tgh cari tempat tuu... nasib baik ler jumpa...

Dpd Jalan Pudu kita terus ke LCCT... sampai sana nak dekat kul 1 pagi.... lama ler si Yani tunggu.... terus ajak dia balik rumah... bermalam kat rumah nor malam ni. Mula nya dia tak nak susahkan nor, nak tinggal kat TUNE hotel ler konon nye... tapi .... hmm fully booked... nasib baik ler org yg terdekat sekali adalah nor...

Kedatang mengejut yani ni... buat nor gembira ler tau... dah lama gak dia tak datang rumah nor... hampir heheheh nasib baik ler bilik tetamu tuu sentiasa bersedia menerima org hehhehe...

SELAMAT TIDUR ler yee... moga2 selesa...

"JUST SHARING..... NO HEART FEELING"


Three things in life,once gone never come back....
Words, Opportunity, Time...

3 comments:

  1. Good post sob,,
     
    kunjung balik ya di

    Free Facebook Layout 
    Naikan traffic dgn promosi blog lewat facebook 
    Cara Memasang flash label di blog
     
     
    Jangan lupa ngomentnya xeps...!!!
     
    ________________________________________________________________________
    Download segera software ini asyik di pake bwt nge-NET  

    Flash LIve USB 1.2 

    Nantikan Versi Selanjutnya....!

    ReplyDelete
  2. mmg sronok bila dpt jumpa dgn org yg jarang2 kita jumpa kan...

    ReplyDelete
  3. mmg seronok...tambah2 kalo tgh rindukan org tu...huhuhhuhu

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts