NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Saturday, 4 July 2009

Penat Sungguh Ari ni...

Penat ler hari ni.... dari bangun pagi, kena cuci baju, kemas rumah... lepas tuu kul 9:30 pagi nor kena drive ke Nilai utk kelas piano, bulan ni kena reschedule piano kelas ke sebelah pagi sebab dpt banyak jemputan makan2 & kenduri kawin, nasib baik ler cikgu tuu ok... bole bawa berunding...

Lepas piano, nor terus balik rumah sambung tugas2 yg tertunda.... Tengaharinya kena ke airport lak ambil hubby.... driving ke sana seorg2, anak tak nak ikut... rasanya nor tak sempat nak minum ler tadi, no wonder suara pun dah hilang, kurang minum... aduhai... nape ler bole lupa kan. Hubby bawakan souvenir utk aizah, ni dia.....


Balik rumah relax2 kan diri dulu, solat zohor & terus ke rumah jiran (Eka & Munir) yg buat kenduri tahlil, bacaan yassin & celebrate birthday anak2 nya sekali. Ada lak acara cukur jambul utk anak saudara dia yg baru lahir... meriah gitu..

Lepas acara memotong kek, persembahan tarian oleh student2 Gha, guru aerobik kita org... dulu ler masa2 rajin... ni dah selalu gi jogging, malas lak nak keluarkan peluh kat situ... may be next time kott bila rajin datang balik... ikut mood kan.

Aizah sempat ambil video tarian ni... satu show yg menarik gak dpd budak2 ni... JOM sama2 tgk...

video



video



video


Balik dpd rumah Eka ni dalam kul 6 ptg macam tuu... sekali sekala hadir acara begitu bole mengeratkan lagi hubungan kejiranan kan.... Next week kat rumah Hani lak...

"JUST SHARING....... NO HEART FEELING"


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts