NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Tuesday, 28 July 2009

AIZAH DEMAM PANAS

Sebelum hantar hubby ke airport malam tadi, nor bergegas bawa Aiza ke klinik Raman... dia kena serang demam panas lepas solat isyak tadi... dah ler hubby nak pergi kerja jauh... dia lak sakit lagi.... hubby dah risau, macam2 pesanan yg ditinggalkan kalau ada kecemasan nnti..

Apa2 pun lepas makan ubat.... dia terus tidur... tak bole pakai aircond atau kipas... biar dia berpeluh... Suhu badan panas tapi dia rasa sejuk.... kena angin dah mengigil.... Doktor bagi MC 2 hari tak leh gi sekolah, biar betul2 sihat dulu.... tpi kalau esok dia dah ok.... bole ler sekolah... dia pun kata dia nak sekolah.... alahai anak nor ni.... sakit macam mana pun.... sekolah tetap pergi gak....


Daripada klinik terus hantar hubby ke airport... flight dia malam ni kul 12 tgh malam... nor doakan moga selamat pergi & selamat kembali... ya ALLAH, lindungilah suami ku... AMIN...


"JUST SHARING..... NO HEART FEELING"





Three things in life,once gone never come back....
Words, Opportunity, Time...

4 comments:

  1. salam..tq jenguk blog mama tisya


    pls vote for me di http://sereniety.blogspot.com/ utk Breastfeeding Photo Contest 2009 tq..my code BPC20 - Aimi Shalfarina aka mama tisya

    ReplyDelete
  2. siannya aiza. semoga cepat sembuh ye!

    ReplyDelete
  3. moga anak akak,Aiza tu capat sembuh arr...

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts