NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Thursday, 30 July 2009

KOLAM IKAN DAH BERSIH...

Kolam ikan dah bersih, ikan2 semua nya dah sihat... dah bagi ubat & chemical yg khas... hanya 7 ekor ikan koi yg mati.... semuanya yg besar2 ....sedihnya...

Semalam 29/7/2009... semua ikan2 dilepaskan semula ke dalam kolam.... wahhh happy jer ikan2 tuuu berenang... melompat2 jer... Nor pula tak sempat nak update... sibuk dok buat kek lapis... masa dia org lepaskan ikan2 tuuu, nor keluar jer kejap tgk...





"JUST SHARING..... NO HEART FEELING"




Three things in life,once gone never come back....
Words, Opportunity, Time...

5 comments:

  1. mau ikan tu tak syiok...kolam tu lagik luas utk dorang berhoye hoye :D

    ReplyDelete
  2. besonya kolam kak. kalau beso cam ni...ngan orang2 sekali boleh berenang suka ria!!hehe

    ReplyDelete
  3. wahh best la akaknye kolam..slese ikan2 tu..seri peminat ikan jugek..tp wt mase ni stop jap..ala bela pon dlm aquarium aje:)

    ReplyDelete
  4. haiyo haiyooo heheheh..nih ler perasaan ikan tuh rasa nyer....luas dunia ku

    ReplyDelete
  5. kak...bosan la....leh tak sy datang mancing ikan kat kolam umah akak tu weekend ni...hehehehehe...gurau je...lama tak gi mancing tu yg wat lawak mancing ni...

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts