NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Sunday, 5 July 2009

SAKITNYA PERUT!!!!

Terjaga pagi tadi dlm kul 4 pagi... sakit perut memulas2... tercirit.. Terfikir... apa yg dimakan semalam membuatkan kami sekeluarga sakit perut begini... kena food poisoning ke kami... Ke klinik dalam kul 9 pagi sebab waktu tuu jer klinik kat area ni buka...

Lepas makan pill lega ckit tapi masih terasa memulas2nya.... kawan abg datang rumah setibanya kami dpd klinik... Capt Nasir & kak nor... dia org saja singgah2 nak tgk rumah. Dpd beli pokok rambutan kat pasar kat area nilai lama katanya. Berbual2 dgn kak nor yg begitu mesra, mcm dah lama kenal lak... siap rancang nak gi Abu Dhabi lawat dia org nanti... insyallah kalau ada rezeki.... rancang nak gi Bandung sama2... tgh nak kumpul kawan2.. Katanya balik semula ke Abu Dhabi seminggu lepas ramadan. Dia org balik agak lewat gak, brother in law nor pun sampai nak siapkan kerja eletrical nya. Terima kasih ler kak nor sudi singgah, sori ye... hidangan teh tarik dgn pisang salai jer sempat dihidangkan.... lain kali kita makan malam sama2 ye.... Nor masih ingat lagi dulu masa tinggal kat Kuching, Capt Nasir ni selalu gak makan tengahari kat rumah kita org kat sana....

Balik jer dia org nor cepat2 masak.... dah lewat kan... foto pun tak sempat nak ambil.... habis jer masak dah dkt kul 1 ptg... terus suruh dia org makan... nor lak makan nak dkt kul 2 ptg. Cik abg i ni lak ajak ke Nilai 3, cari lampu utk garden dia... nor tak nak pergi sebab dah ler sakit perut tak reda lagi.... tapi hubby suruh gak ikut jadi bodyguard... itu kerja i ler tuu... kerja tetap.. hahahhaha

Bapa mentua nor dah sampai rumah bila kita org balik dpd Nilai 3... lebih kurang dlm kul 4 ptg. Sediakan minum petang utk dia org... baru ler bole relax lepas tuu. Ni nak cari foto2 kek lapis nor yg lama, sebab imran nak buat website utk kek lapis tuu... tercari2 dlm pc... takde lah pulak. May be nor dah burnkan kat CD... kena cari ler sampai dpt. Cuma nor takut jer tak sempat nak save dulu masa computer kena serangan virus.... habis ler semua foto2.

"JUST SHARING....... NO HEART FEELING"


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts