NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Friday, 3 July 2009

Terima Call dari Perth...

Wahhh... seronok dgr suara hubby call dpd Perth, macam kat sebelah je... line very clear lah, dia guna number sana... beli phone kad sana. Ada kawan2 cerita lagi murah kalau guna nobor sana nak call.... Badan rasa lemah terus segar.... RINDU.... alahai... baru semalam pergi ...

Nor memang jarang berjauhan dgn hubby.... dah biasa dia ada kat sisi jer. Bila dia dah start travelling jauh2 ni, macam bercinta balik ler pulak. Hubby suruh try call dia balik.... nor call ler...wah bestnya... mmg clear betul line..... ntah berapa ler nor kena ni nanti... tunggu bill ler baru tahu...

Ptg2 ni nor malas nak gi jogging.... seorg2 jer... Nor tgk2 tukang kebun tgh tanam pokok.. Selalunya bila hubby ada dia akan beli minuman & cucur pisang sikit utk dia org ni, nor tak kuasa nya keluar panas2 ni... hidangkan air teh O ais & kek pisang yg nor buat semalam.. Dia org tengah berehat nor ambil foto2... belum berapa siap lagi garden ni...

JOM tengok garden nor.......
Ni pun pokok baru tanam... kat sebelah sisi kanan rumah gak... dekat dgn kolam ikan
Pokok mangga dipindahkan ke belakang rumah, di tanam dekat dengan serai2, pokok kari, limau purut & limau kasturi...


Ni pokok baru... di tanam disisi kanan rumah... ditukar dgn pokok2 yg lama



Satu lagi pokok mangga dipindahkan kat sisi kiri rumah.... Nanti dah besar & berbuah hmmm mari ler dtg rumah... bole makan sama2...

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts