NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Monday, 13 July 2009

NOTEBOOK ROSAK...

Sebelah petang, nor temankan hubby hantar Notebook dia rosak lak... Screen Blank jer... ntah mengapa ler... Dah hampir 3 tahun guna... dah masa nya untuk service kottt... HP Service Centre ni kat Bukit Damansara.... HP Tower... hubby tak berapa tahu sangat jalan ke sana... kita org main jalan jer ... tak ler sesat, jumpa gak tempatnya. Tiba di sana, ramai betul ler org hantar barangan utk di service... Kena tunggu giliran....

Notebook akan siap diperbaiki dlm masa 3 hari, tapi service centre ni akan email/sms apa kerosakkan nya dulu sebelum diperbaiki.... harap2 takde yg major sangat...





"JUST SHARING..... NO HEART FEELING"


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts